Divarlı Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerleri ile çağın her türlü dinamiklerini yakalamış ve tüm bu değerleri bir arada taşıyabilen geleceğin Türkiye’sine şekil ve yön verecek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Özgür düşünceli, özgüveni yerinde, tutumlu, cömert, başarı endeksli, çalışmalarıyla çevresindeki insanlara faydalı olan, birer birey olarak; İslami değerleri özümsemiş, İnsanı Yaratandan ötürü seven, çevreye duyarlı, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları zenginlik kabul eden, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:30 09:00 - 16:20 (Çarşamba günü)
Isınma: Kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sınıflararası turnuvalar düzenlenmektedir. Ayrıca ilçemizde düzenlenen sportif turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalara öğrencilerimiz katılmaktadır.

Telefon - 0 388 423 10 21 (544 689 50 24)

WEB - https://divarliiho.meb.k12.tr

Adres - divarliiho.meb.k12.tr

Adres - divarliiho.meb.k12.tr

Ulaşım Ulaşımı öğretmenler kendi araçlarıyla sağlanmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 65 km olup kısa yoldan (Dağ Yolundan) 42 km´dir. İlçe merkezine ise 5 km uzaklıktadır.